Parkfeesten 2017

Onze 56ste parkfeesten zijn ondertussen geschiedenis. Wij zullen ze zeker niet herinneren als een topeditie. Hoewel het hele programma kwalitatief veel bijval genoot, bleef de opkomst voor de optredens in de feesttent onder onze verwachtingen.

Dana Winner kon het publiek zeker bekoren met haar prachtige stem en fijne show. Sommigen vonden het ietwat te braaf en dat er wat te weinig ambiance in zat.

Zaterdagnamiddag waren de weergoden ons niet goed gezind en kregen we een kletsnatte MTB aflossingsparkcross. Dit weerhield de deelnemers van de 39 deelnemende ploegen niet om er weer iets spectaculairs van te maken. De werkgroep van de “Kapotten Derajeur” stond weer garant voor een piekfijne organisatie.
’s Avonds lokte ons gratis aanbod voor Park4Fun te weinig belangstelling. Hoewel de aanwezigen het er over eens waren dat het mooi opgebouwde programma van de drie deelnemende muziekgroepen, en onze eigen opgezette licht en klankshow, zeker de verwachtingen inloste, jammer!

Ook ’s zondags speelde zon en regen een kat en muis spel, en werd het pas in de namiddag helemaal droog. Ideaal dus om van Park4Kids weer een succes te maken. En dat werd het, de vernieuwde werkgroep had hiervoor alles keurig voorbereid. De speeloase met een massa springkastelen, de workshops en de afzonderlijke spelindelingen voor groot en klein zorgden voor een grote drukte in het parkdomein en bezorgde de kinderen een onvergetelijke namiddag. Het ballekes rapen en de verkiezing van de Kampenhoutse kinderburgemeester blijven toppers en zorgden voor de kers op de taart.
Wie zondagavond aanwezig was op de slotactiviteit op het parkterras met “Op ’t goevallend oeit”, zal het zich niet beklaagd hebben. Topambiance van de mannen uit Vilvoorde!

Geen taart, maar tal van andere lekkere gerechten werden tijdens de feest driedaagse op de borden getoverd door onze kookploeg en de restaurantmedewerkers. Dikke pluim voor de geleverde kwaliteit en bediening.

En toch zal het financieel resultaat niet evenredig zijn aan de geleverde inzet bij de voorbereiding door onze comitéleden en het enthousiasme van de grote schare medewerkers tijdens de feesten zelf.
Maar we laten ons door een minder goeie beurt niet uit ons lood slaan. De werkgroep parkfeesten vergadert, evalueert en kijkt al volop uit naar 2018. Suggesties zijn altijd welkom!

Voor meer nieuws van de voorbije parkfeesten kan je terecht op onze website, met o.a. een mooie reportage van “Vlaanderen Feest”, zeker eens gaan kijken!

Het parkcomité wil alle bezoekers bedanken voor hun aanwezigheid en steun en zegt ook een dikke merci aan alle medewerkers.

Reageren is niet mogelijk