Parkrestaurant 2018 – Bedankt voor uw talrijke aanwezigheid en steun!

De vakantieuittocht naar de sneeuw of de zon, heeft ons dan toch weinig parten gespeeld tijdens ons parkrestaurant. Heel wat van onze trouwe bezoekers hadden gemeld dat zij er niet konden zijn dit jaar, wegens vakantie tijdens het krokusverlof. Het was dus een beetje bang afwachten.
De zaterdagavond stemde ons al positief, want we hadden iets meer tafelgasten dan vorig jaar. De zondagmiddagdrukte was een bevestiging: het zit weer goed dit jaar !
De nieuwe menukeuze werd zeer goed onthaald. Alleen de wildpastei als voorgerecht kende iets minder succes en zullen we volgend jaar aanpassen. Gemakkelijk hadden wij het ons zeker niet gemaakt, alleen al de ruim 250 individuele vispannetjes klaarmaken, was een hele klus.

Gelukkig kunnen wij rekenen op onze enthousiast medewerkersploeg, de keukenploeg de serveerders in de zaal, van aan de kassa tot aan de afwas, allemaal hebben we ze nodig ! Dankzij hen konden we jullie in de beste omstandigheden ontvangen en bedienen en verliep alles zeer vlot en bijna vlekkeloos. Wij zijn blij dat wij over zo een superteam beschikken, dikke merci aan alle medewerkers.

Heel veel dank ook aan de vele bezoekers die door hun talrijke aanwezigheid hun sympathie en waardering voor onze werking betuigen. Het financieel plaatje zal zeker goed zijn, maar jullie positieve en warme ingesteldheid stimuleert ons om samen verder te werken voor ons “Park van Relst”.

20180211_134551_klein 20180211_134817_klein
20180211_145214_klein 20180211_145240_klein

Reageren is niet mogelijk