Nieuws van het Park van Relst.

We hadden het in onze vorige bijdrage al over het succesvolle verloop van het parkrestaurant begin februari. Op onze maandvergadering bracht onze kassier het financieel verslag mee en het resultaat dit jaar is buitengewoon schitterend. Nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid en financiële bijdrage!

Het is altijd een beetje bang afwachten als er stormweer op ons af komt, ons park houdt toch altijd een risico in van mogelijke schade door afgewaaide takken en bomen. Zondag 10 maart was het zover! Een grote dennenboom langs de kant van het kerkwegje, werd ontworteld en kwam op onze draadafsluiting terecht. In zijn val nam hij nog twee andere jongere bomen mee. Het wegje was volledig versperd en er was schade aan de afsluiting over een lengte van bijna 50 meter. De gemeentediensten maakten ’s maandags het wegje terug vrij en de woensdagnamiddagploeg nam daarna het opruimwerk voor zijn rekening. Ondertussen heeft een aannemer de draadafsluiting reeds hersteld.

Gelukkig ging het er binnen wat rustiger aan toe, alhoewel er was daar ook heel wat bedrijvigheid.
Na de nodige aanpassingen en voorbereidende werken door de schrijnwerker en loodgieter, kon de vaatwasmachine in de kleine keuken geplaatst en in gebruik genomen worden. Onze schilderploeg werkte waar nodig bij met een likje verf. Het is nu nog wachten op de plaatsing van het nieuwe afzuigsysteem en dan worden in de kleine keuken ook nog de plafondtegels en de verlichting vernieuwd.

Helemaal iets anders nu. Onze tocht “samen onderweg naar Scherpenheuvel”.
Dit jaar stappen en fietsen we samen op zaterdag 4 mei. Smeer je beentjes in en trek er de komende weken al maar eens op uit voor een oefen wandel- of fietstocht. De deelnemers van de vorige jaren ontvangen binnen enkele weken het informatieblaadje.
Wil jij er dit jaar ook bij zijn? Laat het dan weten via onze mail parkvanrelst@kampenhout.be en wij bezorgen je de praktische informatie.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.