Samen onderweg naar Scherpenheuvel

OLV Scherpenheuvel

Op zaterdag 4 mei trekken we voor de 20ste keer naar Scherpenheuvel: “Samen onderweg” te voet of met de fiets.

De stappers vertrekken om 6 uur stipt aan de St. Jozefskerk, ook de fietsers spreken daar af, maar zij vertrekken pas om 10 uur.
Normaal gezien komen we rond 13.30 in Scherpenheuvel aan. Er is dan voldoende tijd om iets te eten en wat uit te rusten. Om kwart over drie worden we uitgenodigd om deel te nemen aan de eucharistieviering aan de koepelkapel. Pastoor Patrick zal dit jaar in de viering voorgaan.

Om praktische redenen vragen wij uiterlijk op 28 april uw deelname te bevestigen. Dit kan telefonisch op het nummer 0496/05.77.11 bij François Van de Vliet, of je stuurt een mailtje naar parkvanrelst@kampenhout.be. Vermeld steeds jouw naam, adres , emailadres en telefoonnummer en laat ook weten als je met eigen vervoer naar huis komt.
Wij bezorgen aan de ingeschrevenen nog de nodige praktische informatie.

Reageren is niet mogelijk