Nieuws van het Park van Relst.

De kerstboom siert momenteel het parkterras. Hij zorgt voor licht, warmte en sfeer voor allen die deze dagen feesten in het park. Het betekent ook dat weer een jaar voorbij is (gevlogen).
2019 was een prachtig jaar voor het park van Relst. De organisatie van het parkrestaurant en de vernieuwde parkfeesten waren financiële voltreffers. Het gebruik van onze zalen door de verenigingen en private festiviteiten allerhande, was weer top.
We mogen ons gelukkig prijzen dat wij aan onze gemeenschap deze infrastructuur kunnen aanbieden. Een leuke plek waar mensen kunnen samenkomen, elkaar kunnen ontmoeten. Onze verenigingen bieden daarvoor eigentijdse en creatieve programma’s aan die voor iedereen toegankelijk zijn. Wij trachten ons parochiecentrum in de beste omstandigheden ter beschikking te stellen. Wij, dat zijn de mensen van het parkcomité, dag in dag uit bezig met de praktische zaken: reservaties, financies, kleine herstellingen en onderhoudswerken in de zalen…..
Wij, dat zijn ook de mensen van de mensen van de woensdagnamiddag ploeg. Zij zorgen voor het buitenonderhoud van het domein: gras maaien, opkuis speeltuin en domein, groenonderhoud, …….
Op onze comitévergadering van december mochten wij een nieuw comitélid verwelkomen: Filip Van Langendonck. Wij wensen hem, in navolging van grootvader Roger, een lange carrière toe.
Wij wensen aan U allen een zalig en vreugdevol kerstfeest en fijne, gezellige eindejaarsfeesten!

Kerstboom_klein

Reageren is niet mogelijk