Nieuws van het Park van Relst.

We zijn ondertussen al enkele weken ver in het coronatijdperk. Ons Park van Relst, het kloppend hart van onze gemeenschap, ligt er al verschillende weken stil en wat wezenloos bij. Al zeker tot na de paasvakantie zijn al de verenigingsactiviteiten op pauze gezet en vermoedelijk zullen de maatregelen nog verlengd worden tot 3 mei. De maand mei, jaarlijks een topmaand voor feesten allerhande in onze zalen, zal sowieso in mineur verlopen. Al de communie- en vormselvieringen werden tot in het najaar uitgesteld en het is nog maar de vraag of er in de maand mei al verenigingsactiviteiten gaan toegelaten worden door de overheid.

Het verplaatsen van de feesten naar een latere datum zorgt voor wat drukte. De nog beschikbare data zijn beperkt want onze agenda staat voor het najaar en het voorjaar van volgend jaar al goed volgeboekt, het zal moeilijk worden om iedereen tevreden te stellen.
Wij hadden op 24 april ons medewerkersfeestje op het programma staan en op 2 mei “samen onderweg naar Scherpenheuvel”. Het medewerkersfeestje organiseren we misschien op een latere datum, de traditie van onze voet en fietstocht naar Scherpenheuvel zetten we zeker volgend jaar verder. Onze parkfeesten voorzien op 26, 27 en 28 juni liggen nog wel een tijdje voor ons, maar de
geruchten over de mogelijke afgelasting van festivals houdt ons toch een beetje bezig.

Neen, 2020 zal voor het Park van Relst geen goed jaar worden, maar de organisatorische en financiële zorgen die het coronavirus met zich meebrengt, blijven bijkomstig als we zien welk menselijk leed deze besmetting overal teweeg brengt.
Wij moeten de moed er in houden “hoop doet leven” !

Het parkcomité.

Reageren is niet mogelijk