Nieuws van het Park van Relst.

Moet het dit jaar, een kerstboom plaatsen in het park? Er is toch niets te doen wegens die vervelende coronatoestanden….
Toch hebben we hem geplaatst en mooi verlicht. Hij geeft warmte en licht in deze donkere en speciale weken. Wij hebben hem geplaatst voor jullie, omdat we jullie missen en aan jullie denken. Wij hebben hem ook geplaatst als lichtpuntje en steun voor alle mensen in onze parochie die de voorbije maanden geconfronteerd werden met de harde realiteit van ziekte en dood door het coronavirus.
Er heerst al maanden een doodse stilte in ons” parochiehuis”, geen vergaderingen, geen activiteiten, geen familiefeesten. Het bruisende kloppende hart van onze gemeenschap wordt in een coma gehouden. Daarom is de kerstboom ook een symbool van hoop.
Want we durven en moeten er op hopen, dat als het straks lente wordt en de bloemen en bomen in het park weer knop gaan vormen, ook ons normale leven langzamerhand terug zal openbloeien. Laat hoop onze inzet zijn tijdens de komende kerst en nieuwjaarperiode.
Wij wensen jullie van ganser harte rustige, warme, deugddoende kerstdagen toe. Feest gezellig in jouw kleine familiebubbel, geniet van een fijne wandeling in ons dorp, maar hou het veilig.

Verwelkom 2021 met open armen, maar beperk het grote feestgedruis, het zal zeker beter worden als dit jaar. Het zal wel wat moeite kosten om ons verenigingsleven weer op gang te trekken. Wij wensen aan alle verenigingen hiervoor veel inzet en solidariteit, het zal wel lukken.
Samen bouwen we dan verder aan en zorgen we voor die hechte parochiegemeenschap waar we meer dan ooit nood aan hebben. En aan iedereen: hou jullie vooral gezond en zorg goed voor mekaar!

Ondanks alles, warme en gezellige feestdagen!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.