Nieuws van het Park van Relst.

Enkele mensen contacteerden ons met de vraag of wij dit jaar onze wandel en fietstocht naar Scherpenheuvel kunnen organiseren? Helaas ook hierop is het antwoord negatief. De tocht was dit jaar gepland op zaterdag 8 mei en het is heel onzeker dat er op dat moment al vieringen en activiteiten in en rond de basiliek zullen toegelaten zijn. En indien ja, dan nog is het bijna onmogelijk om in die korte termijn alles nog praktisch te organiseren. Misschien kijken we uit naar een alternatief later in het jaar , maar we spreken zeker volgend jaar opnieuw af op zaterdag 7 mei!

Speeltuin 2021_klein

In deze moeilijke coronatijden melden wij toch graag ook wat positief nieuws ! In de loop van de maand juni zullen twee gespecialiseerde firma’s een vrij groot deel van de speeltuigen in onze speeltuin vernieuwen. Vanaf midden mei starten we geleidelijk aan met het demonteren van de oude toestellen. Begin van de maand juni start de eerste firma, de laatste twee weken van juni heeft de andere firma de werken ingepland. Wij hopen dat het resultaat mooi zal zijn, want tijdens deze coronaperiode heeft de aanwezigheid van zoveel kleine en grote bezoekers aan onze speeltuin veelvuldig aangetoond, wat een luxe “het park” is voor het gemeenschapsleven.
Vanaf midden mei tot eind juni zal er dus maar in beperkte mate gebruikt kunnen gemaakt worden van de speeltuin, bedankt voor jullie begrip hiervoor.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.