Park4Kids 2019

Park4Kids 2019 - Affiche

Op zondag 7 juli van 14 tot 17 uur is het Park van Relst opnieuw één grote speeloase voor kinderen! Alle kinderen en hun ouders, grootouders, sympathisanten, … worden uitgenodigd om deze dag met stip te noteren in hun agenda. Talrijke attracties en spelen zijn aanwezig voor alle kinderen. Bij slecht weer verhuizen we naar de tent. Voor deelname aan deze spelnamiddag vraagt de organisatie een kleine bijdrage van 2,5 euro per kind.

WORD JIJ DE NIEUWE KINDERBURGEMEESTER?

Kinderburgemeester

De speelnamiddag wordt traditiegetrouw afgesloten door het ‘ballekesrapen’ voor alle leeftijden en de verkiezing van de Kinderburgemeester van Kampenhout. Alle jongens en meisjes die in Kampenhout wonen en geboren zijn in 2007, 2008 of 2009 kunnen meedingen naar de titel ‘Kinderburgemeester van Kampenhout’. Iedereen die zich inschrijft voor deze verkiezing, mag in het najaar alvast mee zetelen in de Kindergemeenteraad. Hier krijgen de kinderen de kans om hun stem te laten horen en kunnen ze meningen uitwisselen over wat er leeft binnen onze gemeente.

Inschrijving kan HIER vanaf 1 mei tot 27 juni.

Om praktische redenen wordt het aantal inschrijvingen beperkt tot de eerste 21 inschrijvers. Snel zijn is dus de boodschap!

Reageren is niet mogelijk