Parkfeesten 2018

Parkfeesten 2018 - banner2

Kaarten zijn hier te reserveren.

Vrijdag 29 juni :

21u: Come as Nirvana

“Come As NIRVANA” is een Belgische Nirvana Tribute band die in 2012, uit een grote liefde voor de muziek van Nirvana ,werd opgericht.
Ze spelen alle hits van Nirvana en doen je zelfs vergeten dat 5 april 1994 ooit heeft plaats gehad.
Come as Nirvana

23u: Les Truttes

Les Truttes 2018

Les Truttes zijn niet ‘just another coverband’ … Ze zijn ‘The Original Coverband’! Quote Bono: ‘Even Better Than The Real Thing’! En nog steeds blijven zij de grens verleggen en de lat hoger leggen! Harder, Better, Faster, Stronger! In 2018 zullen ze zichzelf alweer heruitvinden. Ze komen terug!
Les Truttes hebben doorheen de jaren vriend en vijand moeten overtuigen om te staan waar ze nu staan! Vorig jaar nog waren zij de helden, de rebellen die na 20 jaar revolutie en guerrilla eindelijk de grote overwinning behaalden! Een triomfantelijk jubileum!
Hoofdsponsors 1 (low res)

Zaterdag 30 juni :

13u30: KinderCross en 14u30: ParkCross (MTB aflossingscross)

ParkCross_banner

Na de vorige succesvolle jaren, mag ook dit jaar de ParkCross niet ontbreken. Voor de sportievelingen zal het weer puffen zijn op het gevarieerd parcours en de rest kan langs de zijlijn supporteren en genieten!
Tijdens en na de wedstrijd is de bar open.

Nieuw dit jaar is ook de KinderCross, waarbij de kinderen vrijblijvend (zonder het wedstrijdelement) en onder begeleiding 1 of 2 rondjes op het parcours kunnen doen.

Inschrijven kan op de pagina van de ParkCross en van de KinderCross.

22u: Vlaanderen Boven Band met Gene Thomas

VBB_logo-2-kleinGene Thomas 2018

De Vlaanderen Boven Band is het geesteskind van Gene Thomas. Ze nemen het publiek mee in een 90 minuten durende muzikale reis doorheen de Nederpop.
De regel is simpel: elk liedje dat de Vlaanderen Boven Band zal spelen moet het publiek kunnen meezingen.

gastartiesten: Loredana (2 Fabiola) en Tinne Oltmans (Ghost Rockers, Steracteur Sterartiest)
LoredanaTinne Oltmans

00u: Dj Wout

Wout KBL16-kleinAls afsluiter van deze ambiance-avond hebben we niemand minder dan DJ Wout, die als producer regelmatig hits scoorde met zijn dance-formatie “Sylver”.

Hoofdsponsors2018-2-low-res

Zondag 01 juli:

2018_pvr_park4kids_leaflet

14u: Park4Kids

Vandaag zijn de kinderen koning. Dit jaar kunnen ze weer heel wat nieuwigheden ontdekken. Een hele namiddag speelplezier voor de kinderen met een heleboel fantastische attracties en animatie. Bij regenweer voorzien we een alternatief in de grote feesttent.
Ondertussen strijden de ingeschreven kinderen voor de sjerp van Kinderburgemeester.
Doe mee aan het “Ballekesrapen” en win mooie prijzen. Hoofdprijs: een nieuwe fiets! Zowel voor kleine als grote kids (lees: volwassenen)!

Meer informatie over Park4Kids vind je op deze pagina.

18u: Op’t goe vallend oeit

Als afsluiter van onze Parkfeesten kunnen we dit jaar opnieuw uit de bol gaan met de ambiance groep Op’t Goevallend Oeit!

2017 - Opt goevallend oeit (low res)

Doorlopend : Parkrestaurant

Van al die optredens en al dat spelen, krijgt een mens honger. Ons parkrestaurant zal doorlopend open zijn. Frietjes aan het frietkraam, satékes, kip, steak met passende sauzen en slaatjes… en meer van dat lekkers kan je op het terras nuttigen, terwijl je geniet van de sfeer en het hopelijk mooie weer.

Sponsors-5b-low-res

Sponsors-4-low-res

Sponsors-3-low-res

Sponsors-2-low-res

Sponsors-1-low-res

Sponsors-6-low-res

Reageren is niet mogelijk