Nieuws van het Park van Relst.

Blije gezichten bij de delegatie van het park die de cheque in ontvangst mocht nemen van de opbrengst van het burgemeestersbal 2023, een bedrag van zo maar eventjes 8125 euro!
In het rijtje van de parochiezalen die de voorbije jaren met een sponsoring werden bedacht, kwamen wij als laatste aan de beurt. Het wachten loonde, want het jaarlijkse feest kende, na de coronarustperiode terug een record opkomst, wat zich in deze mooie winstcijfers vertaalde.
Dank aan onze parkmedewerkers op wie we weer konden rekenen om die avond te komen helpen in de zaal. Dikke merci ook van het parkcomité aan de organisatie achter de sociale werken van de burgemeester en zijn vast medewerkersploeg. Wij zorgen voor een goede bestemming van de centjes!
Wij willen nog even herinneren aan de babbelavond “bouw jij mee aan onze toekomst” van woensdag 8 maart om 20 uur in de kleine zaal, alle geïnteresseerden zijn welkom. Onze medewerkersploeg verwachten wij op vrijdag 10 maart om 20 uur voor het jaarlijkse medewerkersfeestje. Meer dan ooit, ’t park maken we samen!

Cheque burgemeestersbal 2023

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.