Activiteiten

 • Medewerkersfeest 2019

  Ondanks het verlengde pinksterweekend, waardoor nog al wat medewerkers met verlof waren, mochten we toch nog flink wat volk verwelkomen op het jaarlijkse medewerkersfeestje.
  Kassier Hugo Janssens gaf gewoontegetrouw uitleg bij het financieel reilen en zeilen van ons parochiecentrum. Hij bracht namens het comité een ODE AAN DE VRIJWILLIGERS zonder wie de werking van het Park van Relst ondenkbaar is.
  Wim Van Remoortel nam het luik Parkfeesten voor zijn rekening. Hij vertelde dat er na de grote rondvraagvergadering van november 2018, besloten werd om onze parkfeesten niet op te geven, maar een nieuwe impuls te geven. De parkfeesten zijn altijd het bindmiddel geweest van een hechte en echte dorpsgemeenschap, dat willen wij zo houden en extra in de verf zetten. Er wordt ook wat meer gefocust op het jongere publiek en het programma zal gratis aangeboden worden. Wim lichte op een vlotte manier en met de nodige humor het nieuwe programma toe. Hopelijk slaat deze formule aan en hebben wij de basis gelegd voor de komende jaren. Dank aan de velen die tijdens de voorbije maanden in stilte gewerkt hebben in de verschillende werkgroepen om er een mooi geheel van te maken. Dat ook jonge en nieuwe medewerkers hun schouders onder de organisatie zetten, is hoopvol.
  Na het officiële gedeelte was er ruim tijd om gezellig na te praten en werden wij feestelijk verwend met lekkere hapjes van de kookclub KKK, merci mannen !! Zoals ieder jaar zorgde onze sponsor weer voor voldoende Tongerlobier en werden de glazen rijkelijk en vlot gevuld.

  Wie meer wil weten over de parkfeesten kan terecht op onze website en ook op de sociale media, kan je regelmatig nieuwe weetjes terugvinden.

   

 • Parkfeesten 2019

Reageren is niet mogelijk