Activiteiten

 • Parkrestaurant 2018 – Bedankt voor uw talrijke aanwezigheid en steun!

  De vakantieuittocht naar de sneeuw of de zon, heeft ons dan toch weinig parten gespeeld tijdens ons parkrestaurant. Heel wat van onze trouwe bezoekers hadden gemeld dat zij er niet konden zijn dit jaar, wegens vakantie tijdens het krokusverlof. Het was dus een beetje bang afwachten.
  De zaterdagavond stemde ons al positief, want we hadden iets meer tafelgasten dan vorig jaar. De zondagmiddagdrukte was een bevestiging: het zit weer goed dit jaar !
  De nieuwe menukeuze werd zeer goed onthaald. Alleen de wildpastei als voorgerecht kende iets minder succes en zullen we volgend jaar aanpassen. Gemakkelijk hadden wij het ons zeker niet gemaakt, alleen al de ruim 250 individuele vispannetjes klaarmaken, was een hele klus.

  Gelukkig kunnen wij rekenen op onze enthousiast medewerkersploeg, de keukenploeg de serveerders in de zaal, van aan de kassa tot aan de afwas, allemaal hebben we ze nodig ! Dankzij hen konden we jullie in de beste omstandigheden ontvangen en bedienen en verliep alles zeer vlot en bijna vlekkeloos. Wij zijn blij dat wij over zo een superteam beschikken, dikke merci aan alle medewerkers.

  Heel veel dank ook aan de vele bezoekers die door hun talrijke aanwezigheid hun sympathie en waardering voor onze werking betuigen. Het financieel plaatje zal zeker goed zijn, maar jullie positieve en warme ingesteldheid stimuleert ons om samen verder te werken voor ons “Park van Relst”.

  20180211_134551_klein 20180211_134817_klein
  20180211_145214_klein 20180211_145240_klein
 • Parkrestaurant 2018

  Parkrestaurant 2018 affiche

 • Parkfeesten 2017

  Onze 56ste parkfeesten zijn ondertussen geschiedenis. Wij zullen ze zeker niet herinneren als een topeditie. Hoewel het hele programma kwalitatief veel bijval genoot, bleef de opkomst voor de optredens in de feesttent onder onze verwachtingen.

  Dana Winner kon het publiek zeker bekoren met haar prachtige stem en fijne show. Sommigen vonden het ietwat te braaf en dat er wat te weinig ambiance in zat.

  Zaterdagnamiddag waren de weergoden ons niet goed gezind en kregen we een kletsnatte MTB aflossingsparkcross. Dit weerhield de deelnemers van de 39 deelnemende ploegen niet om er weer iets spectaculairs van te maken. De werkgroep van de “Kapotten Derajeur” stond weer garant voor een piekfijne organisatie.
  ’s Avonds lokte ons gratis aanbod voor Park4Fun te weinig belangstelling. Hoewel de aanwezigen het er over eens waren dat het mooi opgebouwde programma van de drie deelnemende muziekgroepen, en onze eigen opgezette licht en klankshow, zeker de verwachtingen inloste, jammer!

  Ook ’s zondags speelde zon en regen een kat en muis spel, en werd het pas in de namiddag helemaal droog. Ideaal dus om van Park4Kids weer een succes te maken. En dat werd het, de vernieuwde werkgroep had hiervoor alles keurig voorbereid. De speeloase met een massa springkastelen, de workshops en de afzonderlijke spelindelingen voor groot en klein zorgden voor een grote drukte in het parkdomein en bezorgde de kinderen een onvergetelijke namiddag. Het ballekes rapen en de verkiezing van de Kampenhoutse kinderburgemeester blijven toppers en zorgden voor de kers op de taart.
  Wie zondagavond aanwezig was op de slotactiviteit op het parkterras met “Op ’t goevallend oeit”, zal het zich niet beklaagd hebben. Topambiance van de mannen uit Vilvoorde!

  Geen taart, maar tal van andere lekkere gerechten werden tijdens de feest driedaagse op de borden getoverd door onze kookploeg en de restaurantmedewerkers. Dikke pluim voor de geleverde kwaliteit en bediening.

  En toch zal het financieel resultaat niet evenredig zijn aan de geleverde inzet bij de voorbereiding door onze comitéleden en het enthousiasme van de grote schare medewerkers tijdens de feesten zelf.
  Maar we laten ons door een minder goeie beurt niet uit ons lood slaan. De werkgroep parkfeesten vergadert, evalueert en kijkt al volop uit naar 2018. Suggesties zijn altijd welkom!

  Voor meer nieuws van de voorbije parkfeesten kan je terecht op onze website, met o.a. een mooie reportage van “Vlaanderen Feest”, zeker eens gaan kijken!

  Het parkcomité wil alle bezoekers bedanken voor hun aanwezigheid en steun en zegt ook een dikke merci aan alle medewerkers.

 • Vlaanderen Feest! – Parkfeesten 2017

  Kijk zeker eens op de Facebook-pagina van Vlaanderen Feest! voor een korte reportage over de Parkfeesten 2017:

  https://www.facebook.com/VlaanderenFeest/videos/1695908647085870/

 • Resultaten ParkCross 2017

  ParkCross_banner

  Resultaten van de tweede editie van de ParkCross zijn hier terug te vinden.

 • Parkfeesten 2017

Reageren is niet mogelijk