Contact

Adres

Park van Relst
Aarschotsebaan 128
1910 Kampenhout
Telefoon – 016 65 58 64
E-mail – info@parkvanrelst.be

Meestal zijn er enkele medewerkers aanwezig op woensdag tussen 13u30 en 16u30 om eventuele vragen te beantwoorden of rond te leiden.

Wegbeschrijving

Vanuit Brussel:
Op de Haachtsesteenweg rijd je voorbij het dorpscentrum van Kampenhout tot aan de tweede verkeerslichten (waar zich een winkel voor grasmachines en een taverne bevinden). Daar sla je rechts af (richting centrum Relst) tot je voorbij de kerk op een T komt. Daar sla je links af en een 200-tal meter verder bevindt zich het Park van Relst aan je linkerkant (naast de school).

Vanuit Mechelen of Haacht:
Aan Kampenhout-Sas sla je rechts af en neem je de Haachtsesteenweg richting Brussel. Aan de eerste verkeerslichten (waar zich een winkel voor grasmachines en een taverne bevinden) sla je links af (richting centrum Relst) tot je voorbij de kerk op een T komt. Daar sla je links af en een 200-tal meter verder bevindt zich het Park van Relst aan je linkerkant (naast de school).

Vanuit Leuven:
Op de Leuvensesteenweg, op een 500-tal meter vóór Kampenhout-Sas (ter hoogte van een benzinestation, vlak voor “Camping Zorro”), sla je links af en neem je de Aarschotsebaan. Een kleine kilometer verder bevindt zich het Park van Relst aan je rechterkant (naast de school).

Plannetje

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.