Medewerkers

Naast het Parkcomité zijn er ook nog vele andere vrijwilligers actief in het Park van Relst, voornamelijk bij de verschillende activiteiten die vanuit het Park worden opgezet. Dit is vooral het geval tijdens de jaarlijkse Parkfeesten (begin juli), waarbij maar liefst 150 medewerkers actief zijn.
Elk jaar (in mei) komen al deze medewerkers samen op het medewerkersfeest om vooruit te blikken naar de volgende editie van de Parkfeesten.

Maar ook het ganse jaar door heeft het Park van Relst behoefte aan mensen die op vrijwillige basis graag eens de handen uit de mouwen steken, hetzij op woensdagnamiddag hetzij op vrijdagavond. Dit kan gaan om het groenonderhoud in het park of het opknappen van één of ander klusje, een kleine herstelling, enz.

Interesse?

Spreek gerust iemand van de comitéleden aan indien je interesse hebt om als medewerker (tijdens de Parkfeesten of gedurende het jaar) actief te zijn!

Voor de woensdagnamiddagploeg kan je je iedere woensdagnamiddag aanmelden bij René en François tussen 13.30 en 16.30 uur.
Na de arbeid wordt er “afgerekend in natura” met een stevige pint.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.