Parkfeesten 2017

 • Parkfeesten 2017

  Onze 56ste parkfeesten zijn ondertussen geschiedenis. Wij zullen ze zeker niet herinneren als een topeditie. Hoewel het hele programma kwalitatief veel bijval genoot, bleef de opkomst voor de optredens in de feesttent onder onze verwachtingen.

  Dana Winner kon het publiek zeker bekoren met haar prachtige stem en fijne show. Sommigen vonden het ietwat te braaf en dat er wat te weinig ambiance in zat.

  Zaterdagnamiddag waren de weergoden ons niet goed gezind en kregen we een kletsnatte MTB aflossingsparkcross. Dit weerhield de deelnemers van de 39 deelnemende ploegen niet om er weer iets spectaculairs van te maken. De werkgroep van de “Kapotten Derajeur” stond weer garant voor een piekfijne organisatie.
  ’s Avonds lokte ons gratis aanbod voor Park4Fun te weinig belangstelling. Hoewel de aanwezigen het er over eens waren dat het mooi opgebouwde programma van de drie deelnemende muziekgroepen, en onze eigen opgezette licht en klankshow, zeker de verwachtingen inloste, jammer!

  Ook ’s zondags speelde zon en regen een kat en muis spel, en werd het pas in de namiddag helemaal droog. Ideaal dus om van Park4Kids weer een succes te maken. En dat werd het, de vernieuwde werkgroep had hiervoor alles keurig voorbereid. De speeloase met een massa springkastelen, de workshops en de afzonderlijke spelindelingen voor groot en klein zorgden voor een grote drukte in het parkdomein en bezorgde de kinderen een onvergetelijke namiddag. Het ballekes rapen en de verkiezing van de Kampenhoutse kinderburgemeester blijven toppers en zorgden voor de kers op de taart.
  Wie zondagavond aanwezig was op de slotactiviteit op het parkterras met “Op ’t goevallend oeit”, zal het zich niet beklaagd hebben. Topambiance van de mannen uit Vilvoorde!

  Geen taart, maar tal van andere lekkere gerechten werden tijdens de feest driedaagse op de borden getoverd door onze kookploeg en de restaurantmedewerkers. Dikke pluim voor de geleverde kwaliteit en bediening.

  En toch zal het financieel resultaat niet evenredig zijn aan de geleverde inzet bij de voorbereiding door onze comitéleden en het enthousiasme van de grote schare medewerkers tijdens de feesten zelf.
  Maar we laten ons door een minder goeie beurt niet uit ons lood slaan. De werkgroep parkfeesten vergadert, evalueert en kijkt al volop uit naar 2018. Suggesties zijn altijd welkom!

  Voor meer nieuws van de voorbije parkfeesten kan je terecht op onze website, met o.a. een mooie reportage van “Vlaanderen Feest”, zeker eens gaan kijken!

  Het parkcomité wil alle bezoekers bedanken voor hun aanwezigheid en steun en zegt ook een dikke merci aan alle medewerkers.

 • Vlaanderen Feest! – Parkfeesten 2017

  Kijk zeker eens op de Facebook-pagina van Vlaanderen Feest! voor een korte reportage over de Parkfeesten 2017:

  https://www.facebook.com/VlaanderenFeest/videos/1695908647085870/

Parkfeesten 2017 - banner

Vrijdag 30 juni :

Dana Winner:

Dana-Winner-23-03d

Na een zeer gesmaakt optreden van een icoon van buiten de landsgrenzen, presenteren we dit jaar opnieuw een binnenlandse klepper in het Park.

Een live show in twee delen van elk 50 minuten, voor een zittend publiek.

Details:
– om 20.00 openen de zeilen van de tent
– om 21.00 begint het optreden
– ticketprijzen: genummerde zitplaatsen vooraan (€30) – vrije zitplaatsen achteraan (€20)

Bestel hier meteen je tickets!

Hoofdsponsors 1 (low res)

Zaterdag 1 juli: ParkCross en Park4Fun

ParkCross – namiddag:

ParkCross 2017 - flyer

Ook wordt er dit jaar weer aan de sportievelingen gedacht. Vanwege het grote succes van vorig jaar, was er al snel besloten dat we dit jaar voor een tweede editie zouden zorgen. Het team is weer volop bezig met de voorbereidingen van deze Mountainbike-aflossingscross voor recreatievelingen. Niet sportief? Kom dan gerust supporteren langs de zijlijn. De bar is open!

Inschrijven kan op de pagina van de ParkCross.

Park4Fun – avond:
Op zaterdagavond zetten we lokaal talent in de schijnwerpers met ditmaal 3 gratis optredens!

2017 - Black Flag Rising (low res)
2017 - The Elements (low res)
2017 - Men and a Lady (low res)

Dit alles wordt gevolgd door DJ Veerle, jullie allen bekend van vorige jaren, die de sfeer erin houdt tot in de vroege uurtjes.

Bovendien een gratis avond, dus geen excuus meer om er niet te zijn!

Enkele belangrijke details op een rijtje:

– om 20:00 – Tent open
– om 20:30 – Black Flag Rising
– om 21:45 – The Elements
– om 23:00 – Men and a Lady
– om 00:30 – DJ Veerle

Hoofdsponsors 2 (low res)

Zondag 2 juli : Park4Kids en Kinderburgemeester

Park4Kids 2017 - flyer

Vandaag zijn de kinderen koning. Dit jaar kunnen ze weer heel wat nieuwigheden ontdekken. Een hele namiddag speelplezier voor de kinderen met een heleboel fantastische attracties en animatie. Bij regenweer voorzien we een alternatief in de grote feesttent.
Ondertussen strijden de ingeschreven kinderen voor de sjerp van Kinderburgemeester.
Doe mee aan het “Ballekesrapen” en win mooie prijzen. Hoofdprijs: een nieuwe fiets! Zowel voor kleine als grote kids (lees: volwassenen)!

Meer informatie over Park4Kids vind je op deze pagina.

Als afsluiter van onze Parkfeesten kunnen we dit jaar uit de bol gaan met de ambiance groep Op’t Goevallend Oeit!

2017 - Opt goevallend oeit (low res)

Doorlopend : Parkrestaurant

Van al die optredens en al dat spelen, krijgt een mens honger. Ons parkrestaurant zal doorlopend open zijn. Frietjes aan het frietkraam, satékes, kip, steak met passende sauzen en slaatjes… en meer van dat lekkers kan je op het terras nuttigen, terwijl je geniet van de sfeer en het hopelijk mooie weer.

Sponsors 1 (low res)

Sponsors 2 (low res)

Sponsors 3 (low res)

Sponsors 4 (low res)

Sponsors 5b (low res)

Reageren is niet mogelijk