Parkrestaurant 2019 verslag.

Ja, jullie hebben wel degelijk “een boontje voor ons”, dat bleek eens te meer tijdens het voorbije parkrestaurant. Want eerlijk gezegd, er waren dat weekend maar liefst 4 eetfestijnen in onze gemeente, ergens zaten we toch met de vrees dat we dat zouden voelen.

Maar de zaterdagavond overtrof reeds onze verwachtingen en zondagmiddag was het zoeken en zelfs enkele keren wachten tot er een stoeltje vrijkwam. Een “nieuw stoeltje” dan nog, want deze konden wij in primeur aan jullie voorstellen, met als algemene commentaar: ze ogen niet alleen mooi, ze zitten ook heel comfortabel. Weer een serieuze opwaardering voor de zaal.

En ja, we lieten wel enkele steekjes vallen bij de bediening en in de keuken vertrokken enkele bordjes die niet perfect waren afgewerkt. Onze excuses hiervoor. Maar weet, dat onze hele organisatie op vrijwilligers draait, die voor jullie en het park hun vrije tijd opofferen om belangloos te komen helpen.
Op de foto zie je de bijna volledige loeg van de zondagsshift, evenveel mensen waren ook zaterdagavond present. Dikke merci aan iedereen !!

Bij het afsluiten van de kassa, kon de kassier melden dat wij dit jaar, wat betreft de publieksopkomst, de op één na beste uitgave van ons parkrestaurant kenden. De financiële opbrengst zal dus ook wel goed zitten. Met heel veel dank aan alle bezoekers voor de waardering en financiële steun aan de werking van het park.

Het parkcomité.

 

Reageren is niet mogelijk