Nieuws van het Park Van Relst

De parkfeesten 2023 zijn ondertussen volledig afgerond met de overhandiging van de cheque van 2500 euro aan De Kampenhoeve Ster vzw, dit in samenspraak met Chris Peeters, de bezieler van Dreefrock, die met zijn organisatie hiervoor al enkele jaren met ons samenwerkt. Het ideale moment voor de overhandiging was de extra-editie van Dreefrock die op 30 september doorging.

De Kampenhoeve is een vzw die vooral werkt met kinderen en jongeren met mentale of emotionele problemen, dit in combinatie met de Asinotherapie met ezels. De Kampenhoeve is gelegen in de Kampenhoutsevoetweg, een zijstraatje van de St. Servaesstraat. Meer info over hun werking kan je vinden op de site www.kampenhoeve.com.

kampenhoeve cheque

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.