Parkrestaurant 2020 verslag.

We kregen er op ons parkrestaurant een ongenode gast bij. “Storm Ciara” zorgde voor wat onzekerheid en lichte paniek, want zouden er wel mensen buiten komen na de toch wel onrustwekkende weersvoorspellingen ? Al bij al viel het nog mee en waren de ergste windstoten pas in de namiddag waar te nemen. Zaterdagavond waren we al succesvol gestart. Door het vervroegen van het aanvangsuur verliep de opkomst mooi verspreid en was het aangenaam tafelen.
Zondagmiddag waren onze eetgasten al vroeg op het appel om de voorspelde stormmiserie voor te zijn, om 12 uur zat de zaal al zo goed als vol ! Uiteindelijk zullen wij met de publieke opkomst ons recordcijfer van vorig jaar evenaren!
Ieder jaar zien we de vertrouwde gezichten passeren, maar wij zien toch ook heel wat nieuwe sympathisanten langskomen. Nieuwe inwoners van onze parochie, onze buurtparochies en soms mensen van ver buiten de parochiegrenzen. Mensen die onze parkwerking genegen zijn.
Onze medewerkers voor en achter de schermen deden weer hun uiterste best om de organisatie vlot te laten verloten. Een meer dan dertig koppig team dat zijn weekend opoffert voor onze parkwerking, vrijwilligerswerk het kan dus nog ! Met heel veel dank en veel respect aan iedereen van de ploeg voor de goede en plezante samenwerking.
En aan al onze tafelgasten: dank voor de sympathie en financiële steun. Fijn dat jullie erbij waren!!

Het parkcomité.

Reageren is niet mogelijk