Algemene vergadering Parkfeesten.

Zowat 40 geïnteresseerden gingen in op de uitnodiging van het parkcomité om te praten en te denken over de parkfeesten en de parkwerking in het algemeen. In kleine groepjes kon er vrijuit gepraat worden, over wat goed is, maar ook over wat beter kan.
Het werd een boeiende en vooral een positieve avond met veel suggesties om onze parkfeesten een nieuw elan te geven.
Maar er is ook de grote bezorgdheid om voor het park van Relst, “het kloppend hart” van onze gemeenschap in de toekomst te blijven ijveren en het te koesteren, omdat het zo belangrijk is voor het gemeenschapsleven.
De uitdaging is: mensen vinden en motiveren om hun schouders te zetten onder de organisatie van de parkfeesten, maar die ook tijd willen maken voor het algemeen beheer van ons parochiecentrum.
Heel wat mensen noteerden hun naam op de engagementenlijst. Zij worden zeer binnenkort uitgenodigd voor een volgende werkvergadering. Wil jij ook op de één of andere manier meewerken, stuur dan een mailtje naar parkvanrelst@kampenhout.be , wij nemen dan zeker met jou contact op.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.